blogvansaskia.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Saskia's blog
  Welkom op mijn blog!

  Mijn naam is Saskia, ik ben 48 jaar en ik wil op mijn blog wat hobbies van mijzelf tonen. Ik hou van borduren, quilten, wandelen, fotograferen en de natuur in het algemeen. Mijn weblog zal zich dan ook voornamelijk op deze onderwerpen toespitsen.

  De homepage Stephan en Saskia
  Onze boerderij verbouwing


  Building Houses from Scraps

  Building Houses from Scraps
  Moda Bake Shop
  Een affo en een nieuw project
  Een affo en nieuwe projecten
   
   
     
  Hierboven zien jullie mijn sjaal die ik van Katia Aloha heb gehaakt met mijn vingers. In precies 7 minuten was deze sjaal van één bol klaar! Hij zit heerlijk warm en de kleuren zijn in het echt veel mooier dan op de foto.
   
  Op het blog van Margreet viel ik als een blok voor de Californian T quilt van de australische Linda Collins. Zie linker pagina op de foto hieronder.
   
   
   
  Margreet maakt hem in rustige tinten zoals je op haar blog kunt zien en noemt hem haar "aussie". Ik heb het patroon van deze quilt gekregen op voorwaarde dat ik beide dames op de hoogte hou van mijn vorderingen. Ik heb zelf de laatste weken stofjes verzameld voor deze quilt en gisteren kreeg ik de achtergrond stof binnen. De achtergrondstof ligt op de foto hieronder rechts van de rij bruine en rode lapjes. Helaas is het moeilijk te zien op de foto.Van dichtbij was de foto van de achtergrondstof niet scherp te krijgen.:(  Het is echter een warme beige tint die mooi zal combineren met de bruine en rode lapjes.
   
   
   
  Verder ga ik volgend jaar ook meedoen aan de huisjesquilt van Jeanneke. Ik vind het een heel leuk idee en de huisjes blokjes van 7,5 cm zijn echt schattig. Hoewel ik wel zeker weet dat ik het niet ga redden om één huisje per dag te maken ga ik in een wat lager tempo meedoen; ik ga zo gezegd met de bezemwagen mee.

  Tot slot heb ik het boek Weekend van Blackbird designs dat ik besteld had binnen gekregen. Er staat o.a. een hele mooie countryroad quilt in met bedrunner en een mooi borduurpatroon. Kijk maar op de onderstaande foto's voor een impressie.
   
   
   

   
   
   
   
   
  Dit moois zal nog even op zich moeten laten wachten. Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer.

  Reacties

  Margreet op 08-12-2011 15:17
  Hoi Saskia, ik zag je mailtje en ben meteen op je blog gaan kijken. Mooie stoffen ga je voor je nieuwe quilt gebruiken! Helemaal 'mijn' kleuren...Ik blijf je volgen hoor! Ook heel leuk dat je aan het huisjesproject gaat meedoen. Het is zó'n leuk patroontje, vind je niet? Groetjes, Margreet
  Carin op 08-12-2011 17:04
  Ik had die quilt ook in de quiltmania gezien en hij is inderdaad prachtig !! Je hebt ook prachtige kleuren uitgekozen ! Laat je je blokken zien als ze af zijn?
  Ik sla de huisjesquilt over want heb nog andere quilts op stapel staan die ik in het nieuwe jaar wil gaan maken, oa tante sarah die in een quiltmania van vorig jaar stond bestaande uit TIG hexagonnen :-)
  Over dat nieuwe BBD boek heb ik ook even getwijfelt maar toch niet besteld (komt misschien nog hihihi), ben nu te druk met al de borduurtjes van LHN en CCN.
  Mocht je niets meer posten dit jaar (trouwens blogspot werkt veel fijner dan punt daarom ben ik vertrokken daar) dan wens ik jullie alvast superfijne kerstdagen !
  Ben nu wel ingelogd met punt vandaar dat je die handtekening hier ziet staan.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl