blogvansaskia.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Saskia's blog
  Welkom op mijn blog!

  Mijn naam is Saskia, ik ben 48 jaar en ik wil op mijn blog wat hobbies van mijzelf tonen. Ik hou van borduren, quilten, wandelen, fotograferen en de natuur in het algemeen. Mijn weblog zal zich dan ook voornamelijk op deze onderwerpen toespitsen.

  De homepage Stephan en Saskia
  Onze boerderij verbouwing


  Building Houses from Scraps

  Building Houses from Scraps
  Moda Bake Shop
  Herfst! Heerlijk!
  Herfst! Heerlijk!

  Ik ben vorig weekend naar een pompoenmarkt geweest in Hoge Hexel bij Green Valley. Echt genieten. Ik hou van de herfst met zijn warme kleuren, stoofpotjes, pompoensoep en met dit mooie weer is het helemaal geweldig. Hieronder zie je wat foto's van de pompoenmarkt.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Op de pompoenmarkt ontbrak uiteraard de pompoensoep en pompoentaart niet en die smaakte perfect. Om thuis ook wat in de pompoensfeer te komen, heb ik uiteraard wat decoratiemateriaal meegenomen en uiteraard een pompoen om soep van te maken. Deze bloemstukjes kon ik ook niet laten staan. De Hortensiakrans droogt helemaal in en blijft nog maanden goed en het bloemstukje met pompoenen gaat zeker ook nog de hele herfst mee.
   
   
   
   
   
   
   
   
  Verder heb ik vorige week gewonnen bij Jookies door de juiste honderassen te raden waaruit de schattige pup Beer is ontstaan namelijk: sint bernard, labrador en golden retriever. Als prijs kreeg ik dit bundeltje mooie stofjes.
   
   
   
  Verder heb ik vorige week ook bij de kringloopwinkel gescoord! Ik heb voor een paar euro een hele grote houten nutcracker op de kop getikt. Het is nu nog een beetje vroeg (eerst nog genieten van de herfst) maar met de kerst zal deze in volle glorie in de kamer staan.
   
   
   
  Tot slot nog een plaatje met herfstoogst uit onze tuin van de boerderij in Markelo.
   
   
   
   
   

  Reacties

  Lichelle op 25-09-2011 15:42
  Het is inderdaad een heerlijk seizoen!
  Carin op 02-10-2011 12:23
  Ook hier zijn we weer naar de pompoenenmarkt geweest en door alleen al het zien van al die kleuren is het genieten !! Ook wij brachten wat pompoenen mee om soep te maken (dit jaar eens niet zelf geplant). Mooie stofjes heb je gewonnen !! En de nutcracker is ook schitterend !
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl