blogvansaskia.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
    Saskia's blog
    Welkom op mijn blog!

    Mijn naam is Saskia, ik ben 48 jaar en ik wil op mijn blog wat hobbies van mijzelf tonen. Ik hou van borduren, quilten, wandelen, fotograferen en de natuur in het algemeen. Mijn weblog zal zich dan ook voornamelijk op deze onderwerpen toespitsen.

    De homepage Stephan en Saskia
    Onze boerderij verbouwing


    Building Houses from Scraps

    Building Houses from Scraps
    Moda Bake Shop
    Herfst! Heerlijk!
    Herfst! Heerlijk!

    Ik ben vorig weekend naar een pompoenmarkt geweest in Hoge Hexel bij Green Valley. Echt genieten. Ik hou van de herfst met zijn warme kleuren, stoofpotjes, pompoensoep en met dit mooie weer is het helemaal geweldig. Hieronder zie je wat foto's van de pompoenmarkt.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Op de pompoenmarkt ontbrak uiteraard de pompoensoep en pompoentaart niet en die smaakte perfect. Om thuis ook wat in de pompoensfeer te komen, heb ik uiteraard wat decoratiemateriaal meegenomen en uiteraard een pompoen om soep van te maken. Deze bloemstukjes kon ik ook niet laten staan. De Hortensiakrans droogt helemaal in en blijft nog maanden goed en het bloemstukje met pompoenen gaat zeker ook nog de hele herfst mee.
     
     
     
     
     
     
     
     
    Verder heb ik vorige week gewonnen bij Jookies door de juiste honderassen te raden waaruit de schattige pup Beer is ontstaan namelijk: sint bernard, labrador en golden retriever. Als prijs kreeg ik dit bundeltje mooie stofjes.
     
     
     
    Verder heb ik vorige week ook bij de kringloopwinkel gescoord! Ik heb voor een paar euro een hele grote houten nutcracker op de kop getikt. Het is nu nog een beetje vroeg (eerst nog genieten van de herfst) maar met de kerst zal deze in volle glorie in de kamer staan.
     
     
     
    Tot slot nog een plaatje met herfstoogst uit onze tuin van de boerderij in Markelo.
     
     
     
     
     

    Reacties

    Lichelle op 25-09-2011 15:42
    Het is inderdaad een heerlijk seizoen!
    Carin op 02-10-2011 12:23
    Ook hier zijn we weer naar de pompoenenmarkt geweest en door alleen al het zien van al die kleuren is het genieten !! Ook wij brachten wat pompoenen mee om soep te maken (dit jaar eens niet zelf geplant). Mooie stofjes heb je gewonnen !! En de nutcracker is ook schitterend !
    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl