blogvansaskia.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Saskia's blog
  Welkom op mijn blog!

  Mijn naam is Saskia, ik ben 48 jaar en ik wil op mijn blog wat hobbies van mijzelf tonen. Ik hou van borduren, quilten, wandelen, fotograferen en de natuur in het algemeen. Mijn weblog zal zich dan ook voornamelijk op deze onderwerpen toespitsen.

  De homepage Stephan en Saskia
  Onze boerderij verbouwing


  Building Houses from Scraps

  Building Houses from Scraps
  Moda Bake Shop
  Een nieuw jaar een nieuw begin!
  Een nieuwjaar; een nieuw begin!!

  Het is wat laat, maar hierbij wens iedereen een goed en gezond 2011! Ik heb inmiddels twee nieuwe projecten op stapel staan. Allereerst ga ik starten met een patroon van Country Cottage Needleworks genaamd 'Snowflake Serenade'. Toen dit patroon verscheen was ik er gelijk weg van, dus gauw besteld en beginnen maar!
   
   
  Verder doe ik mee met de SAL Romantique die morgen gaat beginnen. Hieronder kun je de globale afbeelding vinden van deze SAL en een foto van mijn lap en de DMC kleuren die ik voornemens ben om te gaan gebruiken. Deze SAL is inmiddels gesloten voor inschrijvingen.
   
   
   
  Ik hoop jullie snel de vorderingen te kunnen laten zien!

  Reacties

  Carin op 09-01-2011 16:38
  Oja die snowflake serenade ken ik ook, is zeer mooi ! Ik ben erg verbaasd dat jij voor rose gaat want ik meende dat je me eens geschreven had dat jij helemaal niet van rose houdt ????
  Of is je kleurkeuze veranderd?
  Elza op 09-01-2011 17:11
  Geweldig borduurpatroon heb je besteld, en de sal is erg mooi.
  Ga je zeker volgen.
  Groetjes ELza.
  Diana op 12-01-2011 20:44
  Ooohhh gelukkig ben ik niet de enigste die nog niet begonnen is. Groetjes Diana
  Elly Geenjaar op 16-03-2011 14:57
  Sinds kort ben ik aan het "wandelen"door borduur en quiltland en af en toe denk ik: "laat maar"" Wat veel! En allemaal zo mooi. Je weet niet waar te beginnen.Nu wil ik u vragen waar ik het patroontje kan kopen van White Christmas en met wat voor linnen wordt gebruikt. Ik hoop van u te mogen horen. Wat een mooie dingen maakt u.
  Hartelijke groetjes.
  Elly Geenjaar
  Saskia op 16-03-2011 16:04
  Hallo Elly,
   
  Het patroontje heet Snowflake Serenade en is van Coubtry Cottage Needleworks. Je kunt dit o.a. kopen bij Crown Stitches. Ik heb mijn eigen patroon al aan iemand anders beloofd als ik klaar ben. Verder heb ik 28 count Lambswool Linen gebruikt van Wichelt Imports, maar uiteraard kun je ook een ander merk of kleur kiezen.
   
   
  groetjes,
   
  Saskia
  Elly Geenjaar op 16-03-2011 16:18
  Hallo Saskia,
  Hardstikke bedankt voor je mailtje, maar niettegenstaande ik al 40 jaar borduur, ben ik een beginneling op het gebied van internet. Ik zeg het verkeerd, ik heb eigenlijk nooit geweten, dat je voor borduren op internet terecht kon. Ik ging hoogstens eens op marktplaats kijken. Er is een wereld voor me open gegaan. Net wat ik al zei, je weet niet waar je moet beginnen, een dag zou 2x 24 uur moeten hebben en dan kwam ik nog tijd te kort. Crown stitches is ook op internet te vinden of is dat een winkel.
  Hartelijke groetjes
  Elly
  Saskia op 20-03-2011 21:10
  Elly,
   
  Crown stitches is inderdaad een webwinkel.
   
  Succes!

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl